Landelijke Werkgroep Transplantatie Verpleegkunde

 

Informatie

De Landelijke Werkgroep Transplantatie Verpleegkunde heeft zich als sectie aangesloten bij de Nederlandse Transplantatie Vereniging. Deze vereniging heeft als doel de transplantatiegeneeskunde kwalitatief, kwantitatief en wetenschappelijk op een zo hoog mogelijk peil te brengen en de kennis hieromtrent zoveel mogelijk te bevorderen en te verbreiden.

De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door het houden van vergaderingen en bijeenkomsten, door het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek en donorwerving en door het adviseren op het gebied van orgaan en weefseltransplantatie aan de overheid en andere instellingen.

Het ligt in de bedoeling dat de vereniging een overkoepelende functie zal vervullen voor een aantal werkgroepen zoals de Transplantatie Werkgroep Nederland, de HLA-club, een medisch etische commissie en een commissie onderwijs.

De commissie donorwerving zal nauwe banden onderhouden met de Stichting Orgaan en Weefseldonorwerving. Door middel van een Nieuwsbrief worden de leden regelmatig op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen op het gebied van de transplantatie.

Website

Transparant.

Transparant is een uitgave van de Nederlandse Transplantatie Stichting.

U ontvangt het blad als u lid bent van de LWTV. Het blad verschijnt 4 x per jaar.

Heeft u het blad niet ontvangen: Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Log in

Inloggen voor LWTV leden

Agenda

05 apr 2018
12:30PM - 05:00PM
Themamiddag & Journalclub

Zoeken